A Random Image
Xbox
Wii
xbox360
Playstation2
PSP
Gamecube
Contact
Forum
FAQ
Disclaimer
disclaimer

Waarom bij DH O?

 • Zeer ruime ervaring met verschillende consoles! Niet klakkeloos solderen, maar kennis van zaken hebben en daar gaat het om!
 • Reparaties door een electronicus! Prijsopgave krijgt u na een GRATIS vrijblijvende checkup van uw console!
 • 12 maanden garantie bij ons!
 • 100% betrouwbaar
 • 7 dagen per week, ook in het weekend!
 • Uitstekende service
 • Perfecte kwaliteit
 • F.A.Q.


  ALGEMEEN:

  "Ons motto: 'Kwaliteit is iets in n keer goed doen' Heel leuk, maar wat houdt het in?"
  Wij hebben als doelstelling, de wensen van de klant compleet te vervullen. Wij hebben als doelstelling een vaste ombouwservice te worden voor onze klanten. Wij hebben als doelstelling aan iedere klant genoeg tijd en support (voor- en achteraf) te besteden. Wij hebben als doelstelling mensen blij te maken en niet gehaast te werken. Kortom wij hebben als motto: 'Kwaliteit is iets in n keer goed doen'

  "Spellen kan ik dat ook bij jullie na de ombouw gewoon kopen?"
  Nee, absoluut niet! Gelieve onze disclaimer te lezen

  "Is het ombouwen wel legaal? Doe ik niets verkeerd als ik m`n console door jullie laat ombouwen?!"
  Nee, het ombouwen op zich is 100% legaal, gelieve wel eerst onze disclaimer te lezen!

  "Volgens sommigen is het ombouwen van een console schadelijk voor de lens enz. Is dit waar?"
  Nee, dit is een achterhaald verhaal, er wordt alleen iets toegevoegd (een chip of evt. software). De prestaties zullen precies hetzelfde zijn als voorheen

  "Hoe kan het dat bij jullie de omgebouwde consolepakketten duurder zijn, dan dat wanneer ik zelf een console koop en hem laat ombouwen bij jullie?"
  Wij gaan uit van de adviesprijzen van Sony, Nintendo en Microsoft, hierdoor kan het wel eens voorkomen dat ergens in Nederland een console goedkoper is dan bij ons in Den-Haag. Natuurlijk kunt u zelf ook met een console komen en hem laten ombouwen bij ons

  "Kunnen jullie ook bij mij thuis ombouwen?"
  Nee sorry, we hebben het te druk om helemaal te gaan reizen met de benodigde spullen

  "Geven jullie ook garantie op de door jullie gemodde consoles?"
  Ja natuurlijk! Mocht er binnen het jaar iets gebeuren met uw console, de chip komt bijvoorbeeld los te zitten, dan moet u naar ons mailen met uw gegevens, zoals het serienummer, en lossen we het probleem op

  "Verkopen jullie ook losse componenten voor mijn console?"
  Nee niet specifiek, maar als u wat zoekt laat het ons dan weten, we gaan graag voor onze klanten op pad

  "Hoe zit het eigenlijk met jullie garanties? Wat nou als m`n console defect raakt tijdens het ombouwen?!"
  Simpel, mocht er wat tijdens het ombouwen gebeuren, nog nooit gebeurd bij ons, het is dan ook geen amateurwerk, wordt uw console per direct vergoed, zonder enige vorm van poespas (klik hier voor de uitgebreide garantiebepalingen)


  XBOX360:

  "Moet ik per se duallayer-schijfjes gebruiken voor m`n back-ups en zo ja welke zijn dan het beste?"
  Uw xbox360 back-ups moeten inderdaad per se op duallayertjes staan en ze passen sowieso nooit op singlelayertjes! En het maakt in principe niet uit welk media u gebruikt. Traxdata`s/Platinums/Verbatims werken i.i.g uitstekend bij ons en ze zijn al te verkrijgen v.a ongeveer 70 cent per stuk!

  "Welke firmwares gebruiken jullie voor jullie flashservice?"
  Om de ontwikkelingen een beetje bij te kunnen houden en daarmee ook meteen te kunnen weten wat voor firmwares we gebruiken. Verzoeken wij u om hier te klikken!

  "Kan ik gewoon meekijken terwijl mijn xbox360 wordt gemod?"
  Uiteraard, u kunt gewoon ``over de rug`` meekijken wat er precies gebeurd met uw xbox360. Er wordt tijdens het ombouwen u ook verteld wat er precies gedaan gaat worden!

  "Hoe kan het dat bij jullie een xbox360 ombouw slechts 35 euro kost en bij anderen al gauw veel meer?"
  Simpel, wij hanteren gewoon rlijke prijzen en dat voor de beste service!


  XBOX:

  "Volgens sommigen is de Softmod voor de xbox prut, en wordt hij z gewist en is het i.p.v goedkoop, duurkoop! Hoe zit dat?"
  De meeste mensen die dit zeggen weten niet eens wat een softmod inhoud. Wij houden van een openlijke houding tegenover onze klanten, en daarom zullen we nooit dingen achterhouden wat in uw nadeel werkt. Een softmod moet u eigenlijk, zoals al eerder gezegd, alleen nemen, als u al blij bent dat u uw back-ups kunt afspelen en u op Xbox Live niks te zoeken heeft en een gratis alternatief als Xbconnect ook wel goed vind. Een softmod, dat moeten we wel eerlijk bekennen, kan met FTP (File Transfer Protocol) verwijderd worden, maar als u dit niet doet, of weet hoe u ermee om moet gaan, gebeurd er ``gegarandeerd`` hlemaal niets. Dit is trouwens bij een chip ook het geval, ook daar kunt u dingen verwijderen, alleen is dat makkelijker, voor ons, om dat allemaal te repareren (Xbox Media Center, ht dashboard dat we installeren, kan zelfs een deel worden gelockt met een password! Zo kunnen kleine kinderen dan bijv. nooit in het bestandsbeheer komen zonder een toetscombinatie)

  "Is Xbox Live nog mogelijk na jullie ombouw?"
  Ja, met chip is Xbox Live nog wel mogelijk

  "Met de Xbox per se open voor het ombouwen? Want ik wil de winkelgarantie niet verliezen!"
  Nee niet per s, en dat is de reden waarom we ook met de Softmod ombouwen, het behouden van de winkelgarantie

  "Locken en unlocken van hardeschijven!? Wat houdt dit in?"
  Microsoft heeft de xbox beveiligd, we weten nu dat het allemaal niet cht gelukt is, maar dat terzijde. Microsoft heeft er o.a voor gezorgd dat elk moederbord van de xbox, maar n unieke hardeschijf aan kan (uw originele dus, die met een unieke code is gelockt). Deze is afkomstig van de EEPROM in de xbox. Als er een chip in komt, zorgt die chip (DuoX2 GS/X3 CE) ervoor dat u lle unlocked hardeschijven erin kan zetten en bent u niet meer gebonden aan die ene code, om de hardeschijf ermee te locken (mr er kunnen geen gelockte hardeschijven van bijvoorbeeld andere xboxen in!). Maar nu komen we bij de softmod, mocht u daar een nieuwe hardeschijf in willen zetten, bent u wl aan die unieke code gebonden van de EEPROM en moet je dus achter die code zien te komen en de nieuwe hardeschijf, nadat je hem klaar hebt gemaakt (XFAT partities aangemaakt, geformatteerd etc) via de pc, te locken. Dat kunnen wij (de softwarespecialist) natuurlijk allemaal, en daar komt het hele locken en unlocken verhaal vandaan en daarom moet een hardeschijf die u in een softmodded xbox wilt doen ``lockable`` zijn!

  "Bouwen jullie ook Amerikaanse xboxen om, de zogenaamde ntsc xboxen?"
  Ja hoor, geen enkel probleem


  GAMECUBE:

  "Wat is ``tweaken``? En met mijn gamecube per se getweaked worden om back-ups te kunnen afspelen?"
  Nou het zit zo, elke gamecube, eigenlijk de lens daarvan, wordt telkens met verschillende waardes, de weerstand van de lenzen, geleverd. En af en toe heb je er gamecubes tussen zitten, zo`n 3 op de 10 die geen back-ups lezen, en door het verlagen van de weerstand van de lens, leest de gamecube wel gewoon de back-ups, en ja dat doen we ook (gratis) als dat nodig is (wij testen namelijk alle consoles erg grondig van te voren)


  PLAYSTATION2:

  "Ik heb gehoord dat m`n pstwo kapot zou kunnen gaan na een ombouw, klopt dit?"
  Als je het goed doet is er niets aan de hand, lees meer over onze beveiliging hier


  Wii:

  "Op welke media en met welke snelheid kan ik het beste de games branden?"
  U kunt het beste Verbatim DVD-R dvd`s gebruiken en dan houdt u 4x aan als maximale snelheid


  Staat uw vraag er niet bij? Klik dan hier om uw vraag door te mailen.

  xbox, gamecube, playstation 2, playstation, psp, ombouw, ombouwen, modden, team xecuter, softmod, modchip, mod, duox2, duomodchip, viper gc, matrix infinity, downgraden, downgrader, viper, traxdata, minidiscs, microsoft, cobra, sony, nintendo, premod xbox, premodded gamecube, premodded playstation 2, premodded xbox, control panel, x3, harddisk, chips, chip, service, xbox 360 ombouw, xbox ombouw, xbox ombouwen, gamecube ombouw, gamecube ombouwen, playstation 2 ombouw, playstation 2 ombouwen, x3 ce, team xtender, evolution x, evox, xbox media center, Tilburg,Den Haag,Rotterdam,Utrecht,Breda,Spijkenisse,Haarlem,Zwolle,Alkmaar,Almelo,Hengelo,Eindhoven,Oss,Apeldoorn, Terneuzen, Dordrecht,Venlo,Amsterdam, Schiedam, NME-chip, globe chip, smartxx, enigmah, regiovrij, nme, dh ombouw, xbox360 flashen, xtreme, garyopa, birdy, flash, sata modservice, modding
  2004 - 2011 | Niets van deze site mag zonder toestemming gebruikt of gekopieerd worden.